JUALAN KANOPI & KELENGKAPAN

khemah arabian

Harga Kanopi / Khemah

jenis-jenis kanopi / khemah Arabian, Piramid, A-shape, Transparent, Halfmoon, uptown (pasar malam) dan marquee tent. Khemah berkualiti tinggi yang diperbuat dari bahan yang terbaik dengan design yang kukuh.

Lihat Harga Kanopi
kanvas

Harga Kanvas

Kami membekalkan berbagai jebis kanvas yang berkualiti mengikut keperluan pelanggan. Terdapat berbagai jwarna pilihan.


Lihat Harga Kanvas
meja vip

Harga kelengkapan / aksesori

Semua peralatan yang lengkap seperti meja, kerusi plastik dan banquet, alas, sarung, lampu, kipas, underlayer, backdrop (tirai) underlayer (lelangot), reben, skirting dll.

Lihat Aksesori
arabian canopy

Pakej set kanopi / khemah

Pakej jualan kanopi mengikut bajet anda. Serendah RM3,300.00 anda mampu memiliki set lengkap kanopidari pakej asas sehingga ke set lengkap kanopi / khemah piramid atau arabian.

Lihat Pakej
Saidina Excel Canopy adalah Pembekal Kanopi Utama di Malaysia yang membekalkan kanopi serta semua peralatan dan kelengkapan kanopi dengan harga yang paling murah dengan kualiti yang tinggi.

Kami mempunyai kilang berkapasiti tinggi yang mampu mengeluarkan 20 unit kanopi sehari dengan kualiti terbaik.

Kami mempunyai pengalaman yang luas dalam perniagaan penyewaan kanopi. Ini menjadikan kami pilihan utama semua pelanggan dari kalangan pengusaha penyewaan kanopi berdasarkan kepakaran kami dalam memilih kualiti bahan yang sesuai untuk setiap kegunaan. Lihat BLOG untuk tip-tip serta maklumat berkenaan perniagaan sewa kanopi / khemah.

Sila klik imej di atas untuk melihat kadar harga bagi setiap produk kanopi yang kami tawarkan. Isi dan lengkapkan borang sebutharga di sebelah kanan setiap laman untuk produk yang diperlukan. kami akan berikan harga yang terbaik untuk anda berdasarkan keperluan dan kapasiti anda.

_______________________________________

Jadilah sebagai pengusaha kanopi berdaftar di Saidina Excel Canopy. Kami akan bina Website mudah untuk anda dan ruang iklan percuma di laman web ini. Daftar Sekarang
______________________________________

Anda sudah memiliki SET LENGKAP KANOPI untuk perniagaan SEWA KANOPI anda? Jika belum dan berminat untuk menceburi bidang ini untuk perniagaan yang menguntungkan: KLIK SINI