PAKEJ JUALAN SET KANOPI / KHEMAH / MARQUEE TENT

Saidina Excel Canopy menyediakan pakej-pakej khusus untuk pelanggan yang perlukan set kanopi / marquee tent bersama peralatan. Terdapat beberapa kategori pakej iaitu:

  • Pakej asas - terdiri dari kanopi, salur hujan, meja dan kerusi.
  • Set Lengkap Kanopi Piramid - Terdiri dari set Kanopi bersama peralatan lengkap kanopi yang mengandungi semua peralatan kanopi yang lengkap untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpanya.
  • Set Lengkap Kanopi Arabian - Terdiri dari set Kanopi bersama peralatan lengkap kanopi yang mengandungi semua peralatan kanopi yang lengkap untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan dan seumpanya.
  • Pakej 2 dalam 1 - Terdiri dari set kanopi yang mempunyai design khas kanopi dan piramid menggunakan frame yang sama. Disediakan juga
  • Pakej Marquee Tent - Set Lengkap Marquee tent tanpa dinding dan berdinding bersama peralatan untuk semua jenis majlis. Set ini dilengkapi seua peralatan seperti majlis yang diadakan di dalam dewan.
Pakej-pakej ini memudahkan pelanggan membuat anggaran mengikut bajet masing - masing.
Bagi mereka yang ingin memulakan perusahaan kanopi, pakej-pakej ini amat sesuai kerana ianya lengkap bagi set permulaan yang asas dengan harga yang amat berpatutan.

Pakej Kanopi & Aksesori

Kanopi & Marquee Tent

Aksesori Kanopi